Send As SMS

maandag, december 19, 2005

Weekendje Antwerpen


Op vrijdag 16/12 om 02.00 uur boekten we online een hotel in Antwerpen en de volgende dag om 15.30 meldden we ons aldaar bij de balie. "boeking per e-mail? Lijk me sterk, we hebben geen e-mail. En we zijn vol." Uiteindelijk mochten we voor hetzelfde bedrag 2 studio's betrekken die, jammer joh, 3 keer zo groot waren als onze oorspronkelijke kamers. Affijn; Died, Jer, Roel en Yuri in Antwerpen.

In het kort ons verhaal (voor volledige details neem even contact op):
We hebben samen met Stern (zusje van Yuri) en vriendin lekker gegeten en coctails genuttigd in 'Cafe Appelmans/absynth' (zij waren daar om te shoppen). Mooie tent en goed eten! Vervolgens rond middernacht op naar Club #1: Space. Na 10 minuten wandelen door -10 graden stonden we voor een dichte deur.

2e instantie op naar 'De Cameleon'. Amper de trap af en met 1 been in een schimmige duistere kelder van 4m2 rechtsomkeert. Kansloos. Vervolgens in de taxi op weg naar club 'Petrol' in een loods aan de Haven. Bingo! Hele nacht stampen, mooie vrouwen (hoewel allemaal bezet), lekkere techno/hardtrance tunes en leuke Nederlanders (hippe Belgen zijn schaars).

Na afloop een dodemans rit met een stel zwaar lache maar knotsgekke antwerpenaren overleefd, en een afsluitborrel gedronken met een stel chicks uit Hoofddorp e.o. die op hetzelfde moment aankwamen bij het hotel (6:30 AM). Aansluitend hebben we nog een bak koffie meegedaan bij het ontbijt dat om 7 uur begon en om 8.15 AM waren alle lichtjes definitief uit. Al met al een geslaagd weekend met ruimvoldoende pils en lol!

check de pics