maandag, maart 19, 2007

Lounge93 Goodbye Party

Zoals aan alle mooie dingen een eind komt (Roxy, IT, Mazzo, Baywatch), zo ook aan Lounge93. Per 1 April 2007 zullen onze wegen zich scheiden en zal Lounge93 fysiek ophouden te bestaan. Natuurlijk blijven de herinneringen en het vastgoed nog wel bewaard. Maar een afscheid kan niet zonder een Lounge93-waardig knalfeest natuurlijk! Afgelopen zaterdag (17 maart) was het dan zover. Een emotioneel beladen event *snieff* met Live in-the-mix DJ Stef Segers waar tevens de verjaardagen van Roel, Annabelle en Jerry werden gevierd...en ook een beetje die van Lennert (toevallig om 0.00 uur jarig).

Voor het eerst sinds het organiseren van de L93 feesten was de organisatie eens ruim op tijd klaar (20.30uur). Gek genoeg was dit tegelijkertijd het eerste feest waarop de bezoekers later kwamen (22.00uur). Iedereen heeft schijnbaar dus geleerd van de voorgaande edities ;) Maar toen ging het dak er dan ook gelijk af!! Alle 4 de zalen (huiskamer, serre, WC & gang, wasmachine ruimte) waren tot aan de nok gevuld met feestgangers.
Deze editie geen sappige details te melden. Iedereen die vreemd ging deed dat netjes buiten het zicht, geen kotspartijen e.d. daar zijn we gelukkig allemaal te oud voor, alleen de tuin stond een tijdje in de fik maar geen gewonden. Kortom, je kan zien dat wij onderhand ook 4 jaar ouder zijn geworden.

Hartelijk dank van ons allen aan iedereen die geweest is, het was een waardig afscheid! Veel plezier met de foto's en nog meer foto's.